Not known Facts About Children's jewelry

Wiki Article

Με έντονα σχέδια που τραβάνε το μάτι και ανεπτυγμένη μηχανική, η μάρκα αυτή διαθέτει τόσο κομμάτια οικονομικά όσο και σπάνια κομμάτια συλλογής, επιτρέποντάς σας να διαλέξετε.

Αν είσαι από τους άνδρες που δουλεύουν πολλές ώρες, εδώ μπορείς να βρεις ρολόγια για όλες τις ώρες. Θα βρεις κομμάτια που διαφοροποιούν την καθημερινότητα σου και κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Με τα εντυπωσιακά της κομμάτια έχει καταφέρει να κερδίσει ήδη μεγάλες διακρίσεις.

Διαχρονικά αντικείμενα έκφρασης προσωπικού γούστου, τα κοσμήματα δεν αποτελούν γυναικείο προνόμιο. Στο κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες σειρές με αντρικά κοσμήματα από χρυσό και πολλά μοντέρνα σχέδια από ατσάλι και δέρμα.

Η Εταιρεία μας Τρόποι Αποστολής Τρόποι Πληρωμής Όροι χρήσης Επικοινωνία ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΑΣ

Και έπειτα να επιλέξουμε τους πολύτιμους λίθους που ταιριάζουν καλύτερα με το σχέδιο αυτό.

Μπορείτε επίσης να βρείτε υπέροχα γυναικεία αξεσουάρ που όλες οι γυναίκες λατρεύουν. Φυσικά από τη συλλογή μας δε θα μπορούσαν να λείπουν αξεσουάρ για τα παιδιά όπως οι παιδικές κορνίζες. Κάντε ένα δώρο αξίας που θα μείνει αναλλοίωτο στη μνήμη τη δική σας και των αγαπημένων σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα καινουργια προϊόντα και τις προσφορές μας.

Φανταστείτε πόσο μαγικό θα ήταν μάλιστα να το προσφέρει και αυτό στο δικό του παιδί! Από γενιά σε γενιά αυτά τα κοσμήματα αποκτούν υψηλή συναισθηματική αξία, πράγμα που τα κάνει ανεκτίμητα. Για μικρότερες αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες, τα παιδικά μενταγιόν μας έρχονται σε μια τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Αστεράκια, καρδούλες και ματάκια είναι κάποιες από τις πολλές εναλλακτικές που θα βρείτε στο κατάστημά μας. Οι αλυσίδες των μενταγιόν μας δεν ερεθίζουν το δέρμα και είναι υψηλής ποιότητας. Θα βρείτε μενταγιόν από χρυσό στις αποχρώσεις κίτρινο, ροζ ή λευκό. Το ασήμι είναι επίσης αρκετά αγαπημένη επιλογή είτε είναι επιχρυσωμένο είτε…

Όλα μας τα κοσμήματα συνοδεύονται με εγγύηση ποιότητας υλικών και κατασκευής.

* Αποδέχομαι να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία Χειροποίητα κοσμήματα μου για ενηρωτικές και προωθητικές ενέργειες.

Ανοξείδωτο ατσάλι Δερμάτινο Καουτσούκ Κεραμικό Μεταλλικό Πλαστικό Σιλικόνη Τιτάνιο Υφασμάτινο Χρώμα Δεσίματος

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ    ΤΑΜΕΙΟ Ο υπολογισμός μεταφορικών εξόδων αν υπάρχουν θα γίνει στην σελίδα του checkout

Στις περασμένες δεκαετίες, το ρολόι εκπροσωπούσε αίγλη, κομψότητα, ύφος και στυλ για τον καθημερινό άνθρωπο και συνόδευε τον κάτοχό του σχεδόν όλες τις ώρες της μέρας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, πως από τα πολύ παλιά χρόνια κιόλας, τα ρολόγια απέκτησαν εξέχουσα σημασία και για το λόγο αυτό η αισθητική τους ήταν ανυπέρβλητη ακόμη και τότε.

Report this wiki page